Egyre rosszabbul érzi magát Ördög Nóra

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra már javában forgatja az Ázsia Expresszt Mexikóban, ahonnan előszeretettel oszt meg érdekes videókat és képeket. Bár az utóbbi időben egyre több negatív élmény is érte az utazás során, legutóbbi egyperces bejelentkezése is arra enged következtetni, hogy nem bírja tovább az ottani stresszt.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra utazott legkorábban Mexikóba, hogy előkészüljön az Ázsia Expressz negyedik évadának forgatására. A műsorvezető már jó ideje nem látta családját, hiszen előtte sem otthon, hanem Finnországban tartózkodott, ez nagyon megviseli a kétgyerekes édesanyát.

Március 22-én érkezett meg Guatemalába a műsorvezető, akinek azóta most volt az első pihenőnapja, amiről részletesen beszámolt a közösségi oldalán. Most adódott egy kis ideje bejelentkezni a követőihez, akiknek elárulta, melyek az elmúlt másfél hét tanulságai a számára. Úgy gondolja, hogy a biztonságos otthonért meg kell dolgozni, sokan kritizálták sminknélküli fotói miatt és már nem bírja tovább a gyerekei és férje nélkül. A videóban elárulja, hogy már nem sokáig kell várnia, hiszen hamarosan meglátogatja őt családja Mexikóban.