Óriási botrány van a szexuális ragadozó Rammstein-énekes körül

Till Lindemann, lead vocalist of the band Rammstein, performs on stage of the HDI-Arena stadium in Hanover, northern Germany, during a concert of the band's "Europa Stadion Tour" on July 2, 2019. (Photo by Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT / RESTRICTED TO EDITORIAL USE IN CONNECTION WITH REPORTS OF RAMMSTEIN'S EUROPA STADION TOUR 2019
Vágólapra másolva!
Till Lindemann, a Rammstein német rockzenekar énekesének könyvkiadója visszalépett a szerződéstől, mivel újabb szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádak kerültek napvilágra az énekessel kapcsolatban. Nem ez az első komoly botránya a banda frontemberének.
Vágólapra másolva!

A zenekar a litvániai Vilniusban lépett fel, majd a koncert után egy ír nő azt állította, hogy Lindemann megmérgezte az italát, belekevert valamit, amitől elkábult, emlékezetkiesése lett. Shelby Lynn azt mondta, hogy az éjszaka folyamán korábban visszautasította a 60 éves férfi szexuális közeledését, majd ezt követte a filmszakadás: jóval később egy szállodában ébredt, olyan zúzódásokkal, amelyeket nem tudott megmagyarázni.

Forrás: AFP/Christophe Gateau

A Rammstein tagadta a vádakat, a zenekar szóvivője azt írta, hogy "kizárják annak lehetőségét, hogy a környezetünkben történt az, amit állítanak", magyarul bármiféle leitatást vagy szándékos elkábítást elképzelhetetlennek tartanak.

A frontemberrel kapcsolatban azonban azóta több vád is napvilágot látott, a Tagesschau német hírportál több szexuális zaklatásról is beszámolt. Egy nő például arról beszélt, hogy 2020. februárjában, 22 évesen egy koncerten volt a színfalak mögött, amikor Lindemann megkérte, hogy csatlakozzon hozzá egy félreeső szobában - eztán állítólag arra kényszerítette, hogy szexeljen vele.

Forrás: NurPhoto via AFP/Eyepix/NurPhoto/Eyepix

Egy másik, 21 éves nő is vallott, ő azt állította, hogy egy szállodai szobában arra ébredt, hogy Lindemann rajta fekszik és közösül vele. A nő azt állította, hogy a zenekar körüli stáb (egy ekkora, neves rockbanda körül 50 fő is serénykedhet) egyik tagja kábítószert kínált neki, de a nő elmondása szerint ezt visszautasította.

A cikk folytatódik, lapozzon!