Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Október óta "technikai okok miatt" nem nyitottak ki.
Vágólapra másolva!

Idén már nem nyitja ki Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál. Két év után belátták, nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a két akarattyai bolt és az egyéb feladataik mellett. 

– Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. 

Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni.

 Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás – magyarázta Ördög Nóra, aki bevallotta, a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra.

– Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt. Így végül abban maradtunk Palkóval, hogy jó lesz nekünk ott, Akarattyán. Most döntöttük el, hogy nem nyitjuk meg újra, a következő nyári szezonban zárva marad. Kevesebbet tudtunk foglalkozni vele, mint a helyben lévő másik kettővel, és ezekre is szeretnénk koncentrálni. Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de 

magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést.

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán, nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén újabb, nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben bővültek a balatonfüredi egységgel - emlékeztet a Blikk.