A Házasság első látásra sztárja meglepő titkot árult el a férjéről - videó

Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra két szereplője, Petra és Andris a műsor elején nem találták meg a közös hangot, sőt a férfi kifejtette, hogy a lány egyáltalán nem az esete. A történtek után most először az újdonsült feleség is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Petra és Andris nemrég kötötték össze az életüket, azonban a férfi az oltár előtt nagyon meglepődött az ara külsején, nem volt elégedett vele, aminek hangot is adott. 

"Elsőre nem voltam jó véleménnyel a külsejét illetően. A nagyon sötét hajú lányokkal nem jó tapasztalatom van ismerkedés és párkapcsolat terén. Első pillantásra ez villant be" - mesélte a férfi, aki bevallotta, hogy jobban örült volna egy szőke hajú, kék szemű lánynak.

A történtek Petrának sem estek jól, csalódott volt, azonban most ő is elárulta, hogy mit gondol a férfiről.

"Kértek tőlünk képeket arról, hogy mi az ideálunk, mi a zsánerünk. Tehát, mikor azt mondtam, hogy számomra nem volt opció az, hogy én nem fogok tetszeni a férjemnek, akkor bennem az volt, hogy valószínűleg egy olyan ember mellé tesznek engem, aki az elküldött képek alapján az esete vagyok. 

Tőlem egyáltalán nem lehetett hallani semmilyen negatív megnyilvánulást Andris külseje iránt. 

Én semmilyen formában, sehol nem szeretném őt degradálni. Nekem abban a helyzetben sokkal többet jelentett az, hogy bár lehet az kívülről nem úgy tűnt, de a legelejétől kezdve nevettünk. Humorilag egy hullámhosszon vagyunk, és voltunk is. 

Nem gondoltam volna, hogy összeraknak egy olyannal, aki egy szőke hajú, kék szemű lányt képzelt el az oltárnál, abban a helyzetben pedig nem tudta elengedni ezt

 - osztotta meg gondolatait az Instagram-oldalán. 

A pár Lisszabonban töltötte a nászútját, ahol a kezdeti nehézségek ellenére sokat beszélgettek, poénkodtak, jobban megismerték egymást, legutóbb pedig a sziklákról kellett nekik a mélybe ugraniuk, ami még közelebb hozta őket egymáshoz.

"Én félek kicsit a magasságtól, tőlem nagyon távol áll az a gondolat, hogy bármilyen magas helyről ugorjak. Andris pedig a mélységtől, mert nem a legjobb úszó. Kaptuk azt a feladatot, hogy fel kellett mászni különböző méretű sziklákra és onnan ugorni. Minden szikla egyre magasabb volt. Mondanom sem kell, hogy már a legalacsonyabbról is nehéz szívvel ugrottunk. Álltunk a tetején és néztünk le a magasból, közben torkunkban dobogott a szívünk.

 De ott voltunk egymásnak, biztattuk egymást, hogy sikerülni fog

 - olvasható az influenszer közösségi oldalán.