Elakadt a 75 éves mozgássérült asszony az elektromos kocsijával - elképesztő, ami ezután történt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A vádirat szerint tavaly januárban, egy 47 éves nő Sajószentpéteren észrevette, hogy a bicikliúton egy 75 éves mozgássérült asszony elakadt az elektromos kocsijával. Nem csak ő, mások is a segítségére sietett. Ő azonban csak azért, hogy a magatehetetlen asszony meglophassa.
Vágólapra másolva!

Miközben úgy tett, mintha tiszta szívvel segíteni akarna, a nő

ellopta az idős asszony pénztárcáját az abban lévő 600 forinttal, TB kártyával és bankkártyával.

A bankkártyával nem sokkal később egy dohányboltban fizetett, cigarettát és alkoholt vett. Ezután a bankkártyát visszatette a pénztárcába, és amikor találkozott a lánya élettársával, odaadta neki azzal, hogy vigye be a boltba, mert ő azt ott megtalálta. A férfi semmiről sem tudott, ezért meg is tette, a boltban átadta azt az egyik eladónak.

A nő fél évvel később Sajószentpéteren egy dohányboltban észrevette, hogy az előtte vásárló férfi a pulton hagyta a pénztárcáját.

Azonnal zsebre tette, a benne lévő 350.000 forinttal, és személyes iratokkal együtt.

A pénztárcát aztán odaadta a bolt előtt várakozó 13 éves lányának azzal az utasítással, hogy azt vigye haza.

A pénzből 250.000 forintot közösen el is költöttek. A lány a személyes iratokat előbb ugyan eldobta, de aztán az anyja utasítására összeszedte, és a pénztárcával együtt a bedobta a tulajdonos házának az udvarára.

A büntetett előéletű nőt börtönbe kerülhet azzal, hogy a korábbi felfüggesztett büntetését is le kell majd ülnie.