Cserélhető akkus a Samsung strapabíró mobilja

samsung galaxy xcover6 pro strapabíró mobil telefon
Samsung Galaxy XCover6 Pro
Vágólapra másolva!
Korrekt középkategóriás a júliusban piacra kerülő Galaxy XCover6 Pro.
Vágólapra másolva!

Folytatja a strapabíró okostelefonokat keresők kiszolgálását a Samsung, a most bejelentetett Galaxy XCover6 Pro modelljével ráadásul nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény és a kényelmi extrák terén a fizikai ellenállóság miatt. A készülék MIL-STD-810H és IP68 minősítésekkel rendelkezik, így elméletileg másfél méterrel a vízfelszín alatt nem ázik be legalább fél órán át, továbbá másfél méteres magasságból túléli a betonra való szabadesést.

Samsung Galaxy XCover6 Pro Forrás: Samsung

Belbecsét tekintse sincs miért szégyenkeznie a modellnek: 6,6 hüvelykes és 1080×2408 pixeles PLS LCD kijelzőt kapott 120 Hz képfrissítési sebességgel és Gorilla Glass Victus+ védőüveggel, az előlapi kamerája 13 MP-es, a fő hátlapi kamerája 50 MP-es, míg az ultraszéles látószögű kamerája 8 MP-es. A Qualcomm Snapdragon 778G 5G rendszerlapkának köszönhetően támogatja a legújabb generációs mobilhálózatokat, a memóriája 6 GB, míg a microSD-vel bővíthető háttértára 128 GB kapacitású.

A Samsung Galaxy XCover6 Pro további említésre méltó érdekességeit az audio Jack hangcsatlakozó, a cserélhető 4050 mAh-es akkumulátor, a 15W gyorstöltés, a POGO tűkön keresztüli töltés, az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, a két programozható gomb, továbbá az USB 3.2 Type-C kapu jelentik.

A készülék forgalmazása júliusban kezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 599 euró, 237 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!