Gór Nagy Mária élete végéig kezeltetni fogja magát

Gór Nagy Mária
Vágólapra másolva!
Gór Nagy Mária elárulta, hogy van orvosi segítsége: pszichiáterhez jár, és azt tervezi, hogy élete végéig kezeltetni fogja magát, mert egész egyszerűen szüksége van rá, és jót tesz neki.
Vágólapra másolva!

"Hívő vagyok, hiszek abban, hogy azt csinálom, amiért leküldtek ide a Földre. A színészettel szórakoztattam az embereket, a tanodában rengeteg gyereknek segítettem elindulni. Manapság felmerül bennem néha, hogy abba kellene hagynom ezt a „terézanyaságot". De inkább megfogadtam, hogy amíg élek, járni fogok pszichiáterhez, annyira jó. Megszoktam, hogy sok problémát oldok meg, amiket nem onthatok a szeretteimre, ezért ott jól kibeszélem magam, amikor úgy érzem" - mondta a hot!-nak.

TV2

"Ez a nyár jobb, mint a tavalyi, nagyon jól vagyok. Már a villamosra is felszállok, de ha tehetem, kerülöm a tömeget, inkább sokat gyalogolok. Hetente háromszor járok tornázni a művészsport szakosztályba. Egészségmániás vagyok! Nemrég felkértek egy ruhamárkához modellnek, hetvenöt évesen én vagyok itthon a legidősebb modell" - tette hozzá.