Kitálalt Kozso lánya

Kozso
Vágólapra másolva!
Híres szülei munkája miatt Amanda Ardens-nek nem átlagos gyermekkora volt. Míg mások az édesanyjuktól és édesapjuktól látják a családi mintát, számára nagyszülei adták meg a biztonságot. Édesapjával nem alakult igazi apa-lánya kapcsolat, de teljes értékű életet él feleségként és édesanyaként - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Amanda Ardensnek a napokban debütált magyar nyelven első könyve, ennek kapcsán adott interjút a Borsnak. Mandy mesélt a gyerekkoráról, hogyan élte meg híres szülei válását, és azt is elárulta,

nagyszülei segítettek a nevelésében, míg anyja és apja a karrierjét építette.

A családi mintát így főleg a nagyitól és a nagypapától látta.

Édesapjával járt először Amerikában

Gyerekként gyakran elvitt a koncertjeire, többször voltunk külföldön, és életemben először vele jártam Amerikában - mesélte a lapnak. A nyári szünetben sok időt töltöttünk együtt, de az évek alatt, ahogy kezdtem serdülni, ez megváltozott. Édesanyámhoz mindig közelebb álltam, vele beszélek meg mindent.

Apukámmal nem alakult ki az az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat.

Az iskolában is mindig tartottam az előítéletektől, hogy másnak látnak, mert „sztárgyerek" vagyok.

Nem szerettem volna, ha pont az apám miatt szeret, vagy utál meg valaki, vagy hogy bármilyen előnyre tegyek szert miatta. Én a saját lábamon, a saját erőmből akartam az utamon haladni és elérni a céljaimat – fűzte hozzá a tehetséges írónő.

Édesanyjával, Kádár Mónikával Forrás: Amanda Ardens

Édesapját lelkileg erősítette agyvérzése után

Kozso 2014-ben kapott agyvérzést, egy ideig mesterséges kómában tartották. Amanda ez idő alatt amiben tudott, édesapja segítségére volt. Nehéz időszak volt nem csak neki, hanem az egész család számára.

Egy gyereknek a tudat, hogy elveszítheti bármelyik szülőjét, szörnyű érzés, nagyon fájt nekem. Ő erős ember, büszke vagyok amiért rengeteget küzdött és dolgozott azért, hogy felépüljön. Óriási dolog, ha egy sztrók után valaki újra megtanul beszélni és járni.

Én lelkileg próbáltam segíteni. Mindvégig a küzdést és a gyógyulni akarást láttam benne. Sokat beszélgettünk akkor telefonon, igyekeztünk a családdal közösen erőt adni neki a gyógyuláshoz

- emlékezett vissza a szörnyű időszakra Kozso lánya.