51 évnyi keresés után talált rá családja a csecsemőként elrabolt gyermekükre

Vágólapra másolva!
Több mint 50 évvel azután, hogy bébiszittere elrabolta őt, egy amerikai nő újra együtt lehet családjával. 
Vágólapra másolva!

1971-ben Melissa Highsmith egyéves volt, amikor édesanyja, Apatenco újsághirdetést adott fel, amelyben bébiszittert keresett.

Édesanyja Melissát egyedül nevelte, és szüksége volt valakire, aki vigyáz a lányára, amíg ő dolgozik, így felvett egy bébiszittert, anélkül, hogy valaha is találkozott volna vele személyesen.

Apatenco lakótársa átadta Melissát a bébiszitternek, aki elrabolta őt, és soha nem adta vissza.

Missing person poster for Melissa Highsmith

Highsmith szerettei bejelentették a rendőrségen az eltűnését, és az azóta eltelt több mint fél évszázad alatt sem feledkeztek meg róla, sőt minden novemberben születésnapi partit rendeztek neki.

Nemrégiben egy "Finding Melissa Highsmith" nevű Facebook-oldalt is szerveztek, és segítséget kértek eltűnt rokonuk felkutatásához.

Szeptemberben aztán Highsmith szerettei névtelenül kaptak egy tippet, hogy a nő Charleston környékén tartózkodik, ami több mint 1700 kilométerre van Fort Worth-től - írja a Guardian.

A család egy DNS-teszt eredményeit, Melissa anyajegyét és születésnapját használta fel, hogy megerősítse, valóban ő az a lány, akit 51 évvel ezelőtt elvettek tőlük.

A család Fort Worth-i templomban tartott ünnepséget, ahol Melissa újra találkozhatott az édesanyjával, édesapjával és testvéreivel.

Az édesanyát sokáig azzal vádolták, hogy valószínűleg megölte eltűntnek beállított lányát, és csak el akarja tussolni a bűncselekményt.