Varga Zoltán vörösbáró a barátnőjének adta a médiabirodalmát

Varga Zoltán
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Hírportálunk alábbi, 2022.november 29.napján közzétett cikkében őt ábrázoló képfelvételek engedély nélküli nyilvánosságra hozatalával megsértette Pácsonyi Daniella képmáshoz fűződő személyiségi jogát. A történtek miatt elnézést kérünk.

Hatalmas felháborodást okozott a Central Médiacsoporton belül, hogy a költségvetési csalással gyanúsított vörösbáró, Varga Zoltán a barátnőjét, Pácsonyi Daniellát tette meg médiabirodalma irányítójává.

Lényegében megtette a Central Médicsoport elsőszámú irányítójává Varga Zoltán Pácsonyi Daniellát, aki egyébként a barátnője - írta a Metropol. Pácsonyi ma a cég legfőbb tartalmi főnöke, aki nemcsak a digitális portfóliót, de például a női magazin üzletágának nagy részét is irányítja, meglehetősen szerény szakmai múlttal. Egyesek szerint Pácsonyi leginkább egy rovatvezetői, szerkesztői munkára lenne csak alkalmas. Az elmúlt napokban látott napvilágot az is, hogy a baloldali milliárdossal bensőséges kapcsolatot ápoló Forbes magazin feltette Pácsonyit a legbefolyásosabb nők listájára.

Pácsonyi Daniella, aki a közösségi médiában, sőt kollégái előtt is gyakran dicsekszik Vargához fűződő „személyes" viszonyával, ahogy a Metropol forrásai kifejezték magukat, „lakótelepi lányból" lett a „kastély úrnője". A háta mögött a cégben leginkább Madam de Pompadournak nevezik, mert a Central Trükkös Zotyónak „becézett" főnökére sokak szerint éppen úgy nagy hatással bír, mint XV. Lajos francia királyra a neves „kegyencnő". Ráadásul, amint azt közösségi médiás posztjai igazolják, nem veti meg a luxust sem.

A Central Médiában kézről kézre jár egy fénykép, amin a hölgy estélyi ruhában „tevékenykedik" Varga Zoltán off-shore üzletekkel összeügyeskedett, fényűző zugligeti villájának konyhájában.

Mint arról korábban beszámoltunk, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Varga Zoltánt, a 24.hu-t is kiadó Central Médiacsoport tulajdonosát. Kiderült: hűtlen kezeléssel is gyanúsítják. A 24.hu nevű baloldali propagandaoldalt, több pletykalapot és sok céget birtokló Varga tipikus vörösbáró, aki - mint az őt alaposabban ismerők mondják - arra különösen háklis, ha egykori seftelései miatt régi gúnynevén emlegetik, ami: Trükkös Zotyó. Varga felemelkedésében központi szerepet játszott az állampárt egyik legbefolyásosabb személyének, Hardy Ilonának a személye.

A teljes cikket itt olvashatják.