Megszólalt a behívójáról Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Bár a hivatalos behívóját még nem kapta meg, a Bors úgy tudja, hogy a kecskeméti börtönbe kell majd bevonulnia az áramlopásért három és fél évre ítélt Galambos Lajosnak. A zenész akár koncertet is adhat majd a rácsok mögött.
Vágólapra másolva!

A Bors információi szerint a lakóhelyétől, Mocsától 170 km-re lévő kecskeméti börtönbe kerül majd Galambos Lajcsi. A zenész még nem kapott behívót, úgyhogy nem is készül a bevonulásra.

„Ha be kell mennem, hát bemegyek, de nem erre készülök, nekem nem ez van a táncrendemben" - nyilatkozta korábban.

Galambos Lajos Forrás: TV2

A híres embereknek a tapasztalatok szerint a börtönökben nem kell a testi épségükért aggódniuk. A rabok jól bánnak velük, ugyan beszólásokat kapnak, de nem számítanak közellenségnek, sőt kifejezetten népszerűek tudnak lenni. Pláne egy muzsikus.

Nincs kizárva, hogy hamarosan egy rögtönzött Lajcsi koncerten találják magukat a jó magaviseletű rabok.

És, hogy ennek mennyire örül Galambos Lajos? Semennyire... A zenész több interjúban is elmondta már, hogy már a meggyanúsítása is helyrehozhatatlan károkat okozott a megítélésében, mind a zenei karrierjében és az üzleti kapcsolataiban is. A börtönbüntetés pedig mindezt még tetőzi.

"Megyek, ahova menni kell, ahova beosztanak. Ennek ellenére, az ügyvédeimmel érdeklődéssel várjuk az ítélet írásos formáját, ami véleményem és az írástudók véleménye szerint is, részben szembe megy az alaptörvénnyel és az ítélkezési gyakorlattal" - nyilatkozta a zenész.