Átverték Barta Sylviát, rengeteg pénzt loptak el tőle

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Majdnem százhatvanezer forintot bukott Barta Sylvia, aki csak egy sporteszközt szeretett volna rendelni az interneten.
Vágólapra másolva!

Az időjós rendkívül óvatos és alapos, ennek ellenére csalás áldozata lett.

Viszont eddig sem és a jövőben sem szeretném úgy élni az életemet, hogy rendszeresen attól rettegek, hol és mikor vernek át. Nyilvánvalóan ezentúl még jobban odafigyelek, de folyamatos bizalmatlanságban sem lehet élni. Bár a velem történteket már nem lehet visszacsinálni, de abban bízom, hogy a történetemmel megóvhatok másokat attól, hogy hasonló helyzetbe kerüljenek" – mondta a Blikknek Barta Sylvia.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

A rendelt sporteszközt kifizette, majd egy dokumentumot is ki kellett töltenie, amelyben többek között a bankkártyája adatait és a jelszavát is meg kellett adnia. Másnap már csak azt vette észre, hogy százhatvanezer forintot emeltek le a számlájáról.

instagram.com/bartasylvia_hivatalos/

Ez sajnos esélytelen procedúra lenne, így kijelenthetjük, hogy bottal üthetem a pénzem nyomát – mondta az időjárásjelentő.

Az biztos, hogy ezentúl kétszer is meggondolom, mit és honnan rendelek. Szeretném leszögezni, a bankomnak nagyon hálás vagyok, végig korrekten, a történteket alaposan kivizsgálva jártak el az ügyemben. Hálás vagyok nekik, azokra haragszom, akik mások átverésével jutnak pénzhez, következmények nélkül" – zárta a családanya.