Nem tud leállni Baukó Éva, ismét Alekoszt gúnyolja

Nagy Alekosz Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, nemrég nyilvánosságra hozta a TV2, hogy kik azok a hazai sztárok, akik az Ázsia Expressz következő évadában összemérik erejüket. Legkorábban Nagy Alekosz neve szivárgott ki, amiben nem kis szerepe volt Baukó Éva hisztériájának. A botrányhősnő állításai szerint őt is hívták a következő évadba, de ő nem volt hajlandó újra Nagy Alekosszal egy műsorban szerepelni. Most lehet, megbánta a döntést, ugyanis újra Alekoszt és annak párját kritizálja hivatalos közösségi oldalain.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva és Nagy Alekosz kapcsolata elég bonyolult, néha egymás legjobb barátai, máskor minden jó érzés nélkül kritizálják és gúnyolják egymást. Legutóbbi nézeteltérésük valószínűleg az Ázsia Expressz miatt lehetett, melyben végül Nagy Alekosz és párja, Réka vesznek részt.

Amikor még jó barátok voltak Forrás: FB / Baukó Éva

Baukó korábban azt állította őt is felkérték, hogy szerepeljen, de Nagy Alekosszal nem szeretne több műsorban együtt szerepelni.

még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt, és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!" - emlékezett vissza Baukó Éva, aki ezzel az indokkal mondta vissza az aláírt szerződését a kalandrealityre.

A botrányhősnő most sem tudta visszafogni magát, a hivatalos bejelentés után ismét kritizálta Alekoszt és barátnőjét, Rékát, akik a TV2 csatornán jelmezben nyilatkoztak arról, miért vállalták a műsorban való részvételt.

Baukó keserű bejegyzésében úgy fogalmaz, mintha örülne annak, hogy mégsem vesz részt a kihívásban, de az is lehet, hogy savanyú a szőlő és bizony megbánta, hogy visszamondta a szereplést, ha egyáltalán igazat állít és valóban felkérték a szereplésre.

Végre helyesen tudtam cselekedni, felülírta a szereplési vágyamat, a józan eszem. Most én ülnék talpig bohócnak öltözve és hallgatnám az orbitális f*szságait és a "beteg gondolatait"!" - írta Facebook-bejegyzésében Baukó Éva, akinek állításait a mai napig nem erősítette meg a csatorna és Alekosz sem reagált a kritikáira.