Kiderül, mikor kell börtönbe mennie Lagzi Lajcsinak

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Mint az korábban írtuk, Lagzi Lajcsinak eredetileg február 15-én kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe, de nem így történt. A legnagyobb titkolózás közepette nem jelent meg a büntetés-végrehajtási intézménynél, majd elmondta, hogy rejtélyes betegsége miatt kérte a letöltendő büntetésének halasztását. Nemrég kiderült, hogy elsőfokon elutasították a kérelmét, most a másodfok döntését várja.
Vágólapra másolva!

Tavaly év végén mondta ki a bíróság Lagzi Lajcsi bűnösségét, akit közműlopás miatt ítéletek három év és hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetésre. A trombitás azóta mindent megtesz, hogy ne kelljen bevonulnia, de eddig nem járt túl sok sikerrel.

Most úgy tűnik, hogy Lagzi Lajcsi már saját maga megszólalni sem szeretne az ügyet illetően, ezért ügyvédjével üzenget, hiszen már nem egyszer belekavarodott abba is, hogy milyen rejtélyes betegség miatt szeretne halasztást kérni a börtönbüntetését illetően.

A zenész ügyvédje szűkszavúan elmondta, hogy nagyon megviseli ügyfelét a bizonytalanság, legalább is Dr. Csontos Zsolt véleménye szerint, aki úgy látja, Lagzi Lajcsi egyre rosszabb állapotban van.

- mondta Dr. Csontos a Blikknek.

Az ügyvéd elárulta, hogy a törvényszék által kirendelt orvosszakértő már megkapta az ügyet és a papírokat, az ő véleménye alapján dönt majd a bíróság arról, hogy felfüggesztik-e a szabadságvesztés végrehajtását és arról is, hogy mennyi időre. Állítólag Dr. Csontos Zsolt és ügyfele, Lagzi Lajcsi egy év halasztást kértek a beadványukban.

Lagzi Lajcsi Frizbi TV