Egyre inkább édesapjára hasonlít Berki Krisztián és Berki Mazsi kislánya

Berki Krisztián, Emma, kislány
Vágólapra másolva!
Hamarosan másfél éves lesz a tavaly májusban tragikus hirtelenséggel meghalt Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi közös kislánya, aki nagyon gyorsan fejlődik és változik. Legfrissebb képei alapján egyre többen gondolják úgy, hogy a kis Berki Emma édesapja vonásait örökölte.
Vágólapra másolva!

Bár Berki Mazsi mostanában egyre több botrányt okoz maga körül és rengeteg kritikát kap luxuséletvitele miatt, de kislányát próbálja megóvni a nyilvánosságtól. Ritkán mutat róla új fotót vagy oszt meg róla információkat, most azonban kivételt tett és egy közös fotót mutatott a közösségi oldalán. Berki Mazsi követői már megszokhatták, hogy az özvegy leginkább anyagi célra használja a közösségi médiát, valószínűleg meg is lepődtek, hogy egy ilyen bensőséges pillanatot oszt meg velük.

Berki Mazsi és kislánya közös fotója alatt többen is írták, hogy hasonlít édesanyjára, sőt nővérére, Natikára is. Legtöbben azonban azonos véleményen vannak, hogy a kis Emma Katerina legjobban néhai édesapjára, Berki Krisztiánra hasonlít.

Berki Mazsi és kislánya, Emma Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Az új fotó a linkre kattintva tekinthető meg.