Újabb részleteket közölt a szakításról Tóth Andi

Sztárban Sztár 9. évadának hatodik élő adása, 6. adás, showműsor, TV2, tévé, TV, 2023.03.26.
Vágólapra másolva!
Igazak voltak a pletykák, tényleg szakított Tóth Andi és Marics Peti. Az énekesnő már egy videóban beszélt a döntéséről, és most újra megszólalt.
Vágólapra másolva!

Egy hete kering a pletyka, miszerint véget ért Tóth Andi és Marics Peti párkapcsolata. Már a Sztárban Sztár múlt vasárnapi élő adásában is voltak erre utaló jelek, szinte egymásra se néztek, nyoma sem volt a köztük lévő korábbi összhangnak.

Sztárban Sztár, Tóth Andi Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Péntek reggel aztán az is kiderült, hogy az énekesnőtől már el is költözött Marics Peti. Erről Marics egy barátja mesélt, aki azt is elárulta, hogy a féltékenység ölte meg a kapcsolatukat. Tóth Andi állítólag mindig tudni akarta, Peti épp hol van, vagy kivel beszél.

"Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj.

Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék" - mondta Andi idegesen, most pedig a Borsnak is beszélt.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Viszont most már szeretnék készülni a hétvégi élő show-ra, nagyon komolyan veszem a zsűrizést. Nem szeretnék többet beszélni a szakításról. Köszönöm, ha megértitek" - mondta.