Alig takarja felsője Polgár Krisztina mellét - fotó

Polgár Kriszta
Vágólapra másolva!
Polgár Krisztina az Egyesült Államokban él családjával, mára már három gyerek édesanyja. Az egykori szépségkirálynő mindig is fitt volt, imádja az extrém sportokat, adrenalinfüggő. Most azonban nem a fellegekből jelentkezett. 
Vágólapra másolva!

A Miss Earth Hungary győztese a testépítés szerelmese lett. Legújabb fotóján olyan kockahasa van, amilyen eddig talán még soha.

Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára) akkor megéri elviselni a 'túl sok' vagy 'olyan vagy, mint egy férfi' hozzászólásokat is. Amiket szintén elfogadok, de csak akkor, ha a szívedre teszed a kezed, és nem csak a saját lelked megnyugtatására írod a kanapéról. Véleménye mindenkinek lehet, de én csak magamnak akarok megfelelni. Szeretem látni a munkám gyümölcsét. Még akkor is, ha néha talicskán kell kb. betolni a terembe. És mivel a nyáron végre igazi ételeket ehetek, úgysem így fogok kinézni, hát megörökítettem most. Mindenesetre most büszkeséget érzek. Hogy tisztán, mindenféle segédeszköz nélkül (egyedül kétnaponta fehérjepor) elérem, amit kitűztem. *kiegészítés, hogy senki ne aggódjon: nem vagyok sovány, alul sokkal lassabban fejlődöm. 58 kg vagyok 172 cm – írta közösségi oldalán a háromgyerekes édesanya.