Betiltott, véres horrorfilmek, melyek hihetetlenül sokat érnek

balta, baltás, gyilkos, illusztráció
Horror, halloween background - Shadowy figure behind glass of a man holding an axe
Vágólapra másolva!
Nem is olyan régen, a videokazetták idejében, nem mindig volt olyan könnyű hozzáférni a filmekhez, mint napjainkban, az optikai adathordozók és a streaming világában. Néhány, kemény horrorfilmet tartalmazó kazetta gyakorlatilag eltűnt az idők során. Manapság borsos áron kelnek el az aukciókon ilyen filmek még fellelhető kazettás példányai. Sőt, vannak olyan ikonikus horrorfilmek, amelyek ritka, eredeti kazettás kópiái ma milliókat is érhetnek. Cikkünkben ezeket mutatjuk be!
Vágólapra másolva!

8. helyezett: Devil Hunter

A Devil Hunter-t (címváltozatai: The Man Hunter, Mandingo Manhunter, Jungfrau unter Kannibalen and Sexo Caníbal) Jesús Franco rendezte "Clifford Brown" álnéven. A film egy vietnami veteránról szól, aki egy kannibálok által lakott szigetre indul, hogy megmentsen egy elrabolt modellt.

A mű egyike azoknak a filmeknek, amiket az Egyesült Királyságban az 1980-as években betiltottak, mert „horrorisztikusan undorító"-nak találták.

A kék borítón piros-fehér csíkok, valamint a hátulján egy ijesztő, guvadt szemű ember látható. A filmet videókazettán állítólag 700 dollárért lehet eladni napjainkban - írja a Ranker. Ez mintegy 250 ezer forint.

A cikk a következő oldalon folytatódik!