Elképesztő: újabb celeb védte meg az LMBTQ-propagandát

Taylor Swift 'The Eras Tour' Concert songwriter performer stage performs live american stars american singer international celebrity international singer showbiz eras tour Horizontal CONCERT SINGER MUSIC POP MUSIC ENTERTAINMENT
Taylor Swift a teleházas texasi koncertjén idén márciusban
Vágólapra másolva!
A népszerű énekesnő Chicago-ban kelt ki magából azzal kapcsolatban, hogy egyre több amerikai államban védenék meg a szülők gyerekneveléshez való jogát.
Vágólapra másolva!

Újabb szűklátókörű tucathíresség,

ezúttal Taylor Swift gondolta úgy, jó ötlet lenne jóemberkedni a médiában azzal, hogy a fősodor papagájaként "bátran kiáll" az LMBTQ-aktivisták mellett és pellengérre állítaná azokat a politikusokat, akik meg akarják védeni a szülőknek a gyerekek szexuális neveléséhez való jogát.

Swift egy chicagoi koncertje alkalmával a következőket mondta a Breitbart szerint:

- mondta a kiégett "énekesnő" Taylor Swift, aki máshogy már nem tudja érdemben felhívni magára a figyelmet, csak a baloldali propagandával.

Az elmúlt években

Swift tudatosan támogatja a baloldalt.

2020-ban hivatalosan is támogatta Joe Biden elnöki indulását, ráadásul mindezt ekkor azzal indokolta, hogy

az abortuszhoz és az LMBTQ-ideológiához való támogató hozzáállása volt számára a legfontosabb szempont, amely alapján vállaltan felsorakozott az egyre korosodó és egyre beszámíthatatlanabb demokrata párti jelölt, azóta megválasztott elnök táborához.

Ezzel párhuzamosan Swift a közösségi médiában pedig folyamatosan szidalmazta Donald Trumpot, aki szerinte nem csinált mást csak "szította a fehér felsőbbrendűség tüzét", figyelmen kívül hagyva olyan nüansznyi tényeket, miszerint

a feketék körében a munkanélküliség mértéke épp Trump kormányzása alatt volt a legalacsonyabb.