Reagáltak Korda Györgyék a Csináljuk a fesztivált! döntője után kapott kritikákra

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
A hétvégén véget ért a közmédia tízhetes zenei időutazása, és kiderült, hogy a Lady "N" című dalt választották az évszázad magyar slágerének. A döntőről az Origo is beszámolt, amit itt olvashat. Mint ahogy arra számítani lehetett, néhány kommentelőnek nem tetszett az eremény, a kritikákra pedig reagált Korda György és Balázs Klári.
Vágólapra másolva!

"A visszajelzések nagy része pozitív volt, a negatív, rosszindulatú kommenteket pedig nem nézzük. Való igaz, én végig 10 pontot adtam a dalra, mivel erre a slágerre nem is lehetne kevesebbet. 42 éve tapasztalom, hogy amint egy koncerten a közönség meghallja a dal első akkordját már táncol, énekel. Igen, elfogult vagyok, de azt gondolom, hogy ez a műsor arról szólt, hogy olyan sláger nyerjen a végén, ami akár száz év múlva is az lesz" - kezdte a Blikknek Balázs Klári, akitől férje, Korda György vette át a szót.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mellesleg a közönség döntött, ők szavaztak, nekik pedig az számított igazán, hogy ezek mind olyan emblematikus dalok, amelyek előadókhoz vannak kötve. Peter Šrámek énekelte a dalomat, és olyan nagyszerűen adta elő, hogy ez tett még hozzá pluszban, a zsűri nem befolyásolta a szavazatokat. A műsorban nem a legjobb dalt kerestük, hanem a legnagyobb slágert. Nagyon örülünk, és büszkék vagyunk, hogy a Lady N-t választották, és leszögezem, elfogultságról vagy részlehajlásra nem lehet szó" - mondta.