Kamasz lányaival végzett az aszódi kettős gyilkos

holttest, aszód, társasház, bűntény, bűnügy, halott, helyszínelők, rendőrség, aszódi kettősgyilkosság
Aszód, 2022. május 27. Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg a gyanú szerint az a 46 éves férfi, akit most is rendőrök őriznek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés miatt indított nyomozást.
Vágólapra másolva!

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak.

Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A helyszíni szemle után a nyomozók már kiderítették, hogy a két gyermek láthatásra érkezett Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz május 20-án.

Az apa, nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra, álmukban megölte lányait,

majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépett, és megpróbált öngyilkos lenni. A helyszínről mentőhelikopter vitte az életveszélyes állapotba került férfit kórházba, akinél iratok sem voltak. A rendőrség oldalán azt írják, egyelőre nincs kihallgatható állapotban és a rendőrök őrzik.

Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást.