Nem tud beszélni és járni az a férfi, aki kiesett egy buggyból Cipruson

Vágólapra másolva!
Andre Franco három másik barátjával bérelt egy buggyt az egyik népszerű ciprusi turistavárosban, amikor május 21-én, szombaton kora reggel balesetet szenvedtek. A 22 éves Camdenből származó férfit több mint öt hete ápolják a Nicosia Kórházban. Másik társa néhány karcolással megúszta, de Andre súlyos fejsérülést szenvedett - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Andre keresztanyja, Susana Costa azt mondta, hogy a fiúnak speciális orvosi repülésre van szüksége, hogy visszatérjen Londonba. Az út költsége 15 000 és 32 000 angol font (6-14 millió forint) között lehet. A férfi édesanyja, Isabel Franco (61) elmondta, hogy a fiúk részegen szálltak kocsiba. Az egyik kanyarban a sofőr túl gyorsan kanyarodott és a két hátsó utas kiesett a járműből.

Amíg barátja csak karcolásokat szenvedett az eséstől, addig Andre betörte a fejét, erősen vérzett, és agyi duzzanatokat szenvedett. A férfi nevében keresztanyja nyilatkozott:

A társak a baleset után azonnal mentőt hívtak, majd a sérültet a Nicosia Általános Kórházba szállították. A kórházban az egyik fiú felhívta Andre édesanyját, hogy tájékoztassa őt a történtekről, de a nő sokkot kapott. A család azonnal repülőre szállt és a kórházba siettek.

A legrosszabb forgatókönyvet képzeltük el, amikor odaértünk. Valami szörnyűségre számítottunk

- mondta a férfi keresztanyja.

Andre, aki korábban részmunkaidőben az Urban Outfittersnél és a Gospel Oak Football Clubban játszott, a baleset óta nem tud járni vagy beszélni, és számos jelentős műtéten esett át, többek között eltávolították a koponyája egy részét.