Hat év börtönt kapott pornózásért a fiatal nő

nang mwe san
A mianmari katonai bíróság szerint Nang Mwe San az interneten terjesztett erotikus képeivel és videóival megsértette a helyi kultúrát és méltóságot
Vágólapra másolva!
Többek közt az OnlyFans portálra töltötte fel az erotikus képeit és videóit.
Vágólapra másolva!

Tavaly februárban újabb véres időszak köszöntött a sokak által még Burmaként megismert Mianmarra, a megválasztott civil kormányt puccsal megdöntött katonaság azóta is kíméletlenül üldözi a hatalmára veszélyesnek tartott személyeket. A junta legutóbb azzal került a hírekbe, hogy szeptember második felében legalább 11 gyermeket megölve helikopterről tüzet nyitott egy iskolára, mivel a gyanú szerint abban felkelők tartózkodtak.

A mianmari katonai bíróság szerint Nang Mwe San az interneten terjesztett erotikus képeivel és videóival megsértette a helyi kultúrát és méltóságot Forrás: Nang Mwe San / Instagram

Ehhez képest a 34 éves Nang Mwe San látszólag olcsón megúszta. A katonaság közleménye szerint hat év börtönbüntetésre ítélték, mivel az elektronikus hírközlési törvény egyik szekcióját megsértve, nyereségvágyból erotikus tartalmakat töltött fel magáról az internetre, többek közt az OnlyFans oldalon terjesztette a fotókat és a videókat. A bikinis és fehérneműs képei miatt az orvosi kamarából már 2019-ben kizárt nő a katonai bíróság szerint megsértette a helyi kultúrát és méltóságot, ő az első ilyen indoklás alapján börtönbe zárt személy az országban.

A hírek szerint Nang Mwe San korábban részt vett a hatalomátvétel elleni tiltakozásokon is, továbbá olyan képet osztott meg magáról a közösségi médiában, amelyen az ellenállás szimbólumává vált kézjelet mutatja, ezek potenciálisan számíthattak a büntetésének kiszabásakor. Az anyja hetek óta nem tudott kapcsolatba lépni a fiatal nővel, csak a mostani bejelentésből tudta meg, hogy mi történt vele.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!