A brit parlament kitilthatja az országból Haalandot, mert egy robot

Manchester City v FC Copenhagen: Group G - UEFA Champions League Adult photos Individual Event Photos Sport Photos Stadium Photos football photos soccer photos England photos UEFA Champions League Group Stage Group G Matchday 3 photos Manchester City and
Erling Haaland (Manchester City) looks on during Manchester City and FC Copenhagen at City of Manchester Stadium, Manchester, England on 5 October 2022. (Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto) (Photo by Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Angliában a Manchester City sztárjának, Erling Haalandnak az ellendrukkerei elindítottak egy petíciót, amellyel azt akarják elérni, hogy a norvég csatár ne játszhasson a Premier League-ben.

A Manchester City nyári sztárigazolása berobbant az angol bajnokságba, és a Bajnokok Ligájában is számolatlanul rugdossa a gólokat. Pep Guardiola csapatában eddig 11 mérkőzésen már 19 gólt szerzett, csak a Bournemouth kapujába nem tudott betalálni.

Angliában - főként a rivális Manchester United szurkolóinak köszönhetően - elindult egy petíció, amelyben azt fogalmazták meg, hogy Haalandot el kellene tiltani attól, hogy a City-ben játsszon.

áll a petíció leírásában.

A spanyol AS megírta, hogy a vélhetően viccnek szánt petícióra kétmillió aláírás gyűlt össze, emiatt ezt a törvények szerint a brit parlamentnek meg kellene tárgyalnia. Ezért inkább gyorsan visszavonták.

Kár, kiváncsiak lettünk volna arra a vitára...