Hazugsággal vádolják Zámbó Krisztiánt és menyasszonyát

Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Számolni sem lehet, hogy Zámbó Krisztián és menyasszonya hányszor szakítottak kapcsolatuk során, legutóbb elég csúnyán váltak el útjaik. Most megint együtt vannak, és egy nyilvános eseményen is párként jelentek meg, amit a követőikkel is megosztottak. Követhetetlen szerelmi életük miatt egyre többen támadják őket, amit egyikük sem hagy szó nélkül.
Vágólapra másolva!

Zámbó Kriszitán és barátnője egy film premierjére mentek el együtt, a közös fotójuk mellett pedig egy kommentelő így írt nekik: "Ezek minden hónapban hazudnak, csak foglalkozzanak velük!" Úgy tűnik, nem tetszik mindenkinek, hogy hol együtt, hol külön vannak, a szerelmi életük pedig ennyire a nyilvánosság előtt zajlik.

A kritikát nem hagyták szó nélkül. "Drága Marcsika! Mint összetartó Édesanya! Legyen kicsit kedvesebb és megértőbb! Az élet kiszámíthatatlan. Nem hazudunk és egyáltalán nem kell foglalkozni velünk ha nem kívánja" - írta Takács Zsuzska, majd ingerülten az énekes is megszólalt. "Emberek vagyunk "te", és nem "ezek." A rosszindulatodat pedig tartogasd a családodnak vagy a barátaidnak, és ne velünk foglalkozz!" - olvasható a válasz.