Egy 13 éves kislányt megszúrtak, megégettek és órákig kínozták a barátai

szomorú, bánat, anya,
Lonely sad young woman depressed and stressed sitting in the dark bedroom.gray tone, selective focus and toning.Negative emotion, postpartum depression concept
Vágólapra másolva!
Egy ausztráliai kisváros teljes lakossága ledöbbent, amikor kiderült, hogy három tini órákon át kínzott egy 13 éves lányt. Az áldozat és a családja a támadás után bujkálni kényszerült, mivel a kínzásról felkerültek felvételek az internetre – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Egy brutális támadás rázta meg a nyugat-ausztráliai Tewantin városár március 11-én, ugyanis három 12 és 14 év között lány egy buliba meghívott egy 13 éves lányt, akit végül kegyetlenül megkínoztak.

Az áldozat édesanyja szerint a három lány két héttel a támadás előtt kezdett barátkozni a lányával, majd meghívták őt egy buliba az egyikük házába.

Amikor a kislány megérkezett a buliba, lányok megkötözték, megégették, megtaposták, üvegeket dobáltak az arcára és késsel dobálták.

A kínzásokról felvételeket is készítettek, amik kikerültek az internetre. Ezután a támadók lezuhanyoztatták az áldozatukat és megfenyegették, hogy ha bárkiknek elmondja, hogy mi történt vele, akkor megölik az egész családját. A lány a támadás után egy hétre kórházba került.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Sonya Anro/Shutterstock. No use without permission./Sonya Anro

– nyilatkozta az áldozat anyja egy ausztrál lapnak.

A család a támadás óta bujkálni kényszerül, hogy elkerüljék a további zaklatást.

A rendőrség a három lányt elfogta, és eljárást indított ellenük.