˝Ha ingyen távozik, kicsinálom a sajtóban˝ - dagad a botrány a spanyol sztárcsapatnál

Valencia CF, Carlos Soler
Carlos Soler of Valencia CF in action during the La Liga Santander match between Valencia CF and Real Betis at Mestalla stadium, May 10, 2022, Valencia, Spain. (Photo by David Aliaga/NurPhoto) (Photo by David Aliaga / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Vihar készülődik Valenciában, miután hangfelvételek szivárogtak ki, amelyekben Anil Murthy, a spanyol élvonalbeli labdarúgóklub elnöke beszél a klub jövőjéről, a játékosokról és persze az edzői stábról. A felvételeket a Superdeporte újság tette közzé, fókuszban Carlos Solerrel, Murthy ugyanis világosan elmondta, milyen feltétellel hajlandó elengedni sztárját.

˝Carlos távozni akar, ez egyértelmű, és tiszteletben kell tartani – mondta. – Jó viszonyban szeretne elválni a klubtól, azt szeretné, hogy a családja nyugodtan kimehessen az utcára, hogy a szerettei jól érezzék magukat. De

azt mondom neki: hozzon egy ajánlatot, mert ha januárban ingyen távozik, akkor kicsinálom a sajtóban. Százezer eurót fogok adni, hogy ez megtörténjen.

Pénzt kell hoznod! Az akadémián nevelkedtél, onnan kerültél fel, a klub beléd fektetett˝ - számolt be az elnök szavairól a tv2play.hu.

Carlos Solerból pénzt akarnak látni Valenciában Forrás: NurPhoto via AFP/David Aliaga/NurPhoto/David Aliaga

Úgy látszik, csőstül jön a baj Valenciában,

hiszen Murthy kijelentette, hogy terveket készít arra az esetre, ha José Gayá is továbbállna.

Anil Murthy nem viccel Forrás: AFP/Daniel Leal

˝Már sok éve itt van. Szeretem ezt a csapatot, de tisztelni kell azoknak a srácoknak az ambícióit, akik a válogatottban szeretnének futballozni, és egy Bajnokok Ligája-résztvevő csapathoz szeretnének menni. Ha

a következő szezonban.˝