A jobbikos erőszak áldozata Jakab Péterről: Hazug, gusztustalan, gátlástalan ember

Vágólapra másolva!
Hazug, gusztustalan, gátlástalan ember - mondta Jakab Péterről a TV2 hírműsorának, a Tényeknek az a fiatal nő, akit Jakab egyik barátja, Földi István megpróbált megerőszakolni egy jobbikos disznótoron. A keresztnevén Anitaként nyilatkozó nő azt mondta, Földi egész este zaklatta, még azután is, hogy az egyik országgyűlési képviselő megpróbálta leállítani. A nő nagyon félt, de nem mehetett el a rendezvényről addig, míg Jakab ott volt.
Vágólapra másolva!

A 24 éves nő választókerületi szervező és Gyüre Csaba országgyűlési képviselő asszisztense volt. Az erőszak idején Szilágyi György élettársa volt.

A Tényeknek azt mondta, Földi egész este zaklatta, azt mondta neki, meg akarja b.szni. Minden kísérletét elhárította, de Földi nem hagyta békén. Anita megkérte Gyürét, hogy segítsen, de az országgyűlési képviselő hiába próbálta lebeszélni Földit, ő annyit mondott neki, foglalkozzon a saját dolgával.

A nő nagyon félt, de azt mondta, amíg a pártelnök, Jakab Péter ott volt, addig nem lehetett elmenni.

Márpedig azt már korábbról tudjuk, hogy Jakab nagyon berúgott, testőrei alig tudták talpra állítani. Anita megpróbált végig Gyüre Csaba közelében maradni, de amíg rövid időre egyedül maradt, Földi beráncigálta egy szobába, levetkőzött és megpróbálta megerőszakolni. Szerencséjére az országgyűlési képviselő meghallotta a segélykiáltását és kimentette.

Az erőszak után napokig csak sírt, ráadásul Földi és barátai már másnap elkezdték zaklatni és fenyegetni, azt mondták neki, tönkreteszik, ha beszélni mer.

Földi egyébként Jakab barátja, ezt közösen táncolós videójuk is bizonyítja.

Jakab Péterről a 24 éves nő annyit mondott az interjúban:

Azt is mondta, nagyon hálás, hogy legalább a kormánypártok női képviselői kiálltak mellette.

A Tények interjúja: