Csercseszov elárulta, melyik játékosok távoznak a Ferencvárostól

fbl Horizontal
Ferencvaros' Slovenian defender Miha Blazic (L) vies with Real Betis' Spanish midfielder Cristian Tello during the UEFA Europa League first round group G football match between Real Betis and Ferencvaros at the Benito Villamarin stadium in Seville on November 25, 2021. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az orosz Sports Daily készített interjút a Ferencváros edzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval, amit a Nemzeti Sport is közölt.

Csercseszov megnevezett négy játékost, akik biztosan távoznak a bajnok és kupagyőztes csapatból. Közülük Miha Blazic neve a legmeglepőbb, ugyanis a szlovén válogatott évek óta alapembere a csapatnak. Mellette távozik még a grúz Lasa Dvali, valamint Róbert Mak is, Marko Marin pedig a visszavonulás mellett döntött.

Miha Blazic (balra) távozik a Ferencvárostól Forrás: AFP/Jorge Guerrero

Az orosz edző elmondta, egyelőre tárgyalnak Tokmac Nguennel, aki még nem döntött arról, hol folytatja.

Csercseszov elmondta, egy érkező játékossal már meg is egyeztek, a Nemzeti Sport szerint a Sheriff Tiraspoltól érkezik Adama Traoré.

Csercseszov azt is elárulta, hogy elődje, Peter Störger nemcsak a kinevezésekor, hanem a bajnokság megnyerése, valamint a Magyar Kupa elhódítása után is gratulált neki. Azt is elárulta, hogy a csapat a Salzburg melletti Wallersee-tónál fog edzőtáborozni, s Máté Csabával, továbbá Hajnal Tamással már azt is megbeszélték, hogy a második csapatból kik tarthatnak az utazó kerettel.

További részletek ITT: