Megszólalt a feleség, akinek a férjét elcsábította a csinos ukrán menekült

Befogadtak otthonukba egy Ukrajnából menekülő csinos lányt, elcsábította a férjet, Szofija
Vágólapra másolva!
Nyilatkozott a kétgyerkes brit anyuka, akinek a férje elhagyta őt egy Ukrajnából menekülő nőért. Az ukrán nőt az otthonukba fogadták, két hét alatt csábította el az apukát - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, Lorna és férje, Tony néhány héttel ezelőtt fogadták be a 22 éves Szofiját, nem sokkal később pedig a férj a fiatal nővel távozott, mondván, hogy az élete hátralévő részét vele szeretné tölteni.

Lorna 10 éve élt együtt férjével, és most összetört szívvel nyilatkozott.

Úgy gondolja, hogy Szofija már az első pillanattól szemet vetett a férjére, és el akarta csábítani őt.

„Nem érdekelte, milyen rombolást hagy maga után. Csupán néhány nap alatt minden a feje tetejére borult körülöttem” - mondta.

A férj elmondása szerint Szofijával hamar megtalálták a közös hangot, akárcsak a gyerekek, Lorna azonban nem jött ki túl jól az újdonsült lakóval.

Mivel Tony szlovákul, Szofija pedig ukránul tudott, a két nyelv pedig kissé hasonló, rendszeresen nem angolul beszélgettek, s így Lorna nem értette, miről társalognak.

Először csak nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük, de egy idő után már fizikailag is közel kerültek egymáshoz.

A házban egyre több volt a veszekedés Lorna féltékenysége miatt, és a viták végül odáig fajultak, hogy Szofija könnyek közt közölte, hogy nem tud tovább a házban élni. Tony elmondása szerint ekkor érezte úgy, hogy valami átfordult benne, és eldöntötte, hogy ő is elmegy Szofijával - írja a DailyMail-re hivatkozva a Blikk.

Tony - habár nagyon szerelmes - elmondása szerint rosszul érzi magát a történtek miatt, mert nem akarta megbántani sem a feleségét, sem a gyerekeit.