Összeverték a színésznőt egy rablótámadás során - fotók

Urban Music Awards 2014 Urban Music Awards NurPhoto November 16 2014 16th November 2014 CELEBRITY Celebrities SQUARE FORMAT
Aisleyne Horgan Wallace attends the Urban Music Awards 2014, Porchester Hall, Porchester Rd., on Saturday November 15, 2014 in London, England, UK.
Vágólapra másolva!
Két férfi egy londoni sikátorban próbálta meg kirabolni Aisleyne Horgan-Wallace-t, aki egy jókora monoklit is szerzett a támadás során.
Vágólapra másolva!

A Big Brotherben feltűnt, később pár filmben és a Hulla-ház című minisorozatban is látott Aisleyne Horgan-Wallace kis híján rablótámadás áldozata lett Londonban, de végül a táskáját és az ékszereit nem tudták megszerezni a bűnözők.

Aisleyne Horgan-Wallace Forrás: NurPhoto/Can Nguyen/Photoshot/NurPhoto/Can Nguyen

Horgan-Wallace-t és a barátnőjét, a Big Brotherből szintén ismert Nicola McLeant a Soho egyik sikátorában támadta meg két férfi, a nők azonban ellenálltak, így a rablási kísérlet végül meghiúsult.

Horgan-Wallace a The Sunnak úgy mesélte, hogy használta a harcművészeti tudását, de valószínű, hogy a támadók inkább azért fogták menekülőre, mert a barátnőjével együtt azonnal elkezdtek sikítani. Mindenesetre dulakodásra is sor került, a tévésztár a monokliját szintén a lapnak mutatta meg.