Titokzatos nővel fotózták az énekest, ott is hagyta a menyasszonya

Elton John AIDS Foundation's 30th Annual Academy Awards Viewing Party - Red Carpet GettyImageRank3 Formalwear Necktie Looking Party - Social Event USA Black Color Pink Color White Color California Award Turtleneck Photography Red Carpet Event Ostrich Feat
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 27: (L-R) Liam Payne and Maya Henry attend the Elton John AIDS Foundation's 30th Annual Academy Awards Viewing Party on March 27, 2022 in West Hollywood, California. Jamie McCarthy/Getty Images for Elton John AIDS Foundation/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Liam Payne-t otthagyta a menyasszonya, miután az internetet körbejárta egy kompromittáló fotó, amelyen a férfi egy másik nőt ölelget.
Vágólapra másolva!

Maya Henry modell szakított a One Direction egykori tagjával, Liam Payne-nel, így az eljegyzésüket is felbontották már egy hónapja – tudta meg a People magazin.

Liam Payne és Maya Henry még együtt Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jamie Mccarthy

A lap szerint a szakításnak köze lehetett egy fényképhez is, amelyen Payne egy másik nőt ölelgetett – akiről csak később derült ki, hogy Aliana Mawla, szintén modell.

A fotót a rajongók eleinte lelkesen osztották meg a közösségi médiában, hisz a képkivágás miatt nem lehetett tudni, hogy ki a nő rajta, akár Henry is lehetett volna. Végül maga Henry jelezte, hogy nem ő van a képen, egyben meg is kérte a rajongókat, hogy ne osszák meg többet.