Bejelentést tett az Aldi, ez sokakat érdekelhet

Az ALDI logisztikai központja Biatorbágyon
Vágólapra másolva!
Folytatja dinamikus bővülését, és megduplázza létszámát Magyarországon az ALDI informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az ALDI International IT Services Kft. A vállalat 300 olyan informatikai munkahelyet hoz létre itthon, amelyek jó része otthonról is ellátható feladatokból áll, így immáron az egész ország területéről várják otthoni (Home office) munkavégzéssel pályázók jelentkezését. A budapesti és a pécsi szolgáltató központját is bővíti a cég, a több nyelven beszélő pályakezdők mellett szoftverfejlesztők és SAP-szakemberek számára is számos álláslehetőség nyílik a vállalatnál.
Vágólapra másolva!

Negyedik éve működik önálló cégben az ALDI Magyarország európai üzlethálózatnak informatikai támogatást nyújtó részlege: az ALDI International IT Services Kft. (AIIS) több mint 4.000 európai ALDI-üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is teljeskörűen gondozza, így összességében

8 országban több mint 29.000 felhasználó IT-támogatásáért felelős.

A vállalat szakemberei a magyar mellett német, angol, olasz, szlovén és francia nyelvterületű országoknak nyújtanak különböző informatikai jellegű támogatást, szolgáltatást.

Az ALDI SÜD cégcsoporttól érkező, növekvő számú feladat magas színvonalú ellátása érdekében folyamatosan növekszik a cég, 2021-ben például 75 százalékkal bővítette munkatársai számát 2020-hoz képest. 2022-ben tovább halad ezen az úton az AIIS, és több mint kétszeresére növeli magyarországi létszámát: év végére 300-ról közel 650 főre bővíti dolgozói számát.

Az ALDI logisztikai központja Biatorbágyon Forrás: ALDI

A most létrejövő új munkahelyek jó része otthonról ellátható, elsősorban több idegen nyelven nyújtott informatikai ügyfélszolgálati feladatkör, így az ország bármely településéről lehet pályázni.

Az AIIS a mobil munkavégzéshez szükséges összes informatikai eszközt (számítógépet, monitort, kamerát) biztosítja.

Az új kollégák átfogó betanulási folyamatban vesznek részt, amely után a munkakörtől függően elég havonta akár 1-2 alkalommal felkeresniük a vállalat budapesti vagy pécsi szolgáltató központját. A több nyelv ismeretét igénylő IT-ügyfélszolgálati pozíciók mellett üzleti területeken, IT, people management, projekt management, infrastruktúrát érintő, mérnöki és fejlesztői területen keres a vállalat munkatársakat, illetve gyakorlott IT-szakembereket. Szoftverfejlesztési területen elsősorban PHP és ServiceNow fejlesztőket, SAP tapasztalattal rendelkező jelölteket pedig áruszállítás, logisztika és beszerzési területekre várnak.

A növekvő létszám miatt Budapesten és Pécsett bővíti irodáit a vállalat.

A fővárosban a Budapest One irodaházban már másodszor növeli a bérelt iroda területét: a B torony 6. emeletén 3000 négyzetméteren alakítanak ki a 21. századi igényeknek és ergonómiai követelményeknek megfelelően, modern design ötletekkel együttműködésre (ún. low focus) és önálló munkavégzésre (ún. high focus) alkalmas munkaállomásokkal egy 280 férőhelyes irodát.

Tegyünk Ma a Holnapért, az ALDI projektje Forrás: ALDI

A bővítés előtt a munkatársak bevonásával tervezték meg a munkavégzéshez szükséges új területeket, így számos, különböző munkavégzési típusnak (zárt üzleti meeting, workshopok, kisebb létszámú megbeszélések) megfelelő helyiség és tér került kialakításra a kollaboratív munka minél magasabb szintű támogatására. A pécsi központ pedig második irodáját nyitotta meg a teljesen felújított pécsi Ifjúsági Ház földszintjén - írja közleményében a vállalat.