Csúszik az Uncharted-gyűjtemény PC-s kiadása

uncharted 4 a thiefs end videojáték naughty dog sony playstation
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Már nem reménykedhetnek az érdeklődők a nyári megjelenésben.
Vágólapra másolva!

Még idén elérhetővé kíván tenni számítógépekre néhány PlayStation-exkluzív sikerjátékot a Sony, a PlayStation 5-re január végén már megjelent Uncharted: Legacy of Thieves Collection megérkezésére mindenképp számíthatnak az akció-kalandjátékok kedvelői. A ráncfelvarrást kapott csomag az Uncharted 4: A Thief's Endet és az Uncharted: The Lost Legacy játékokat tartalmazza.

Uncharted 4: A Thief's End Forrás: Naughty Dog / Sony

A játékcsomag számítógépes megjelenési dátumát eddig nem jelentette be a Sony, csak annyit lehet tudni, hogy 2022 során kívánja elérhetővé tenni a népszerű digitális játékboltokban. Ettől függetlenül az érdeklődők reménykedhettek a nyári megjelenésben, elsőként az Epic Games Store egy ideig június 20-át írt, míg a Steam adatbázisában eddig július 15. szerepelt kiadási dátumként.

Most sajnos az utóbbi is ugrott, a játékcsomag frissített metaadatai alapján 2022. október 19. az új tervezett megjelenési idő, azaz csak az utolsó negyedévben van remény a Legacy of Thieves Collection megjelenésére. Ez egyrészt sajnálatosnak mondható, másrészt viszont üzleti helyett nagyon jó eséllyel műszaki megfontolás lehet a halasztás mögött, hibajavítások miatt csúszhat a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!