Alapjogokért Központ: A genderpropaganda begyűrűzött a nyugat-európai mindennapokba

gender nem nemek társadalmi
Vágólapra másolva!
A magyar gyermekvédelmi népszavazáson több mint 3,3 millió ember utasította el az erőszakos genderideológiát, hiába hivatkozott a balliberális oldal folyamatosan arra, hogy az egész csupán jobboldali kitaláció, ami nem is létezik a valóságban. Ezzel szemben az igazság az, hogy a genderpropaganda észrevétlenül begyűrűzött a nyugat-európai mindennapokba, mára messze túllépett az elméleti vitán, és súlyos gyakorlati következményei vannak – olvasható az Alapjogokért Központ pénteki Facebook-posztjában.
Vágólapra másolva!

Ennek tökéletes példája a német zöld-szocdem-liberális koalíciós kormány, amely egy liberalizált „transzszexuális törvény" által akarja elismerni a nemek „sokszínűségét". Ennek értelmében még a felnőtt kort sem várják meg Németországban, ugyanis a törvénytervezet szerint 14 éves kortól orvosi vizsgálat és szakvélemény nélkül (!) bárki önállóan, szabadon változtathatja meg a nemét és a keresztnevét – hívják fel a figyelmet.

Forrás: Shutterstock

Az orvosi szakértői vélemény kizárásával az ideológiai fanatizmus felülírja a szakértelmet, ezzel rengeteg problémát okozhatnak a későbbiekben az érintetteknek.

Az új rendelkezés értelmében csak be kell menni a helyi anyakönyvi hivatalba és kérvényezni a nemváltást, amit rögtön el is végezhetnek a felnőttek számára.

A 18 év alattiak esetében a törvény szerint szükség van a szülő beleegyezésére,

ám ha ezt a szülő nem adja meg, a gyermek kérheti a bíróságtól, hogy zárják ki az eljárásból a szülőt.

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem állítanak korlátot a kiskorúak nemváltása elé.

Magyarországon a gyermekvédelmi népszavazás és törvény támogatottsága okán az eljövendő generációk védve vannak a genderideológiától.

Az Alapjogokért Központ posztjában kitér arra is:

a magyar baloldalon mindazonáltal folyamatosan igyekeznek egy visszataszító és torz világot megvalósítani a „tolerancia" jegyében

– ám ha a magyar embereken múlik, akkor nem járhatnak sikerrel.