Megdöbbentő titkot árult el Berki Krisztiánról a pszichológusa

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halálának pontos körülményei a mai napig tisztázatlanok, de egyre több titok és utólagos vallomás jelenik meg róla.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián pszichológusa szerint, a férfinak két személyisége volt - írja a Blikk. Roboz Zsóka évek óta Berki Krisztián pszichológusa volt és a következőket mondta róla.:

Az utóbbi pontos volt, megtisztelte a munkatársait, izgult és felkészült az adások előtt. Nem véletlen, hogy míg sokan gyűlölködésbe kezdtek amikor meghalt, azok, akik közelről is ismerték, akik dolgoztak vele, egytől egyig bírták. Hogy miért? Mert alapvetően egy jó ember volt és ez érződött benne! A szomorú az, hogy a halála előtt találta meg az útját, amin már nem tudott végigmenni" - mondta a szakember.

Berki Krisztián Facebook

Roboz Zsóka szerint a férfi a halála előtt teljes imázsváltásra készült, és az emberibb, segítőkészebb oldalára szeretett volna nagyobb hangsúlyt fektetni, több jótékonysági alapítványt is tervezett létrehozni, szeretett volna tanácsadó lenni, és egyre jobban érdekelte őt a spiritualitás. Roboz Zsóka további érdekességeket is mondott Berkiről.

"Egyszer Pécsről jött fel Budapestre vonattal és mindig más utas mellett ült. Videotelefonon mutatta nekem, hogy "Látod, mindenki szeret engem!"

Én egy kilencéves kisfiút láttam benne, aki folyton kereste a visszaigazolást, hogy szeretik-e.

A párkapcsolati problémái is erre a szeretetéhségre vezethetők vissza. Arra a szeretetteli figyelemre vágyott, amit a szülei válása miatt nem kaphatott meg. Az egyik utolsó, kétségbeesett mondata, már-már segélykiáltása az volt felém: "Egész életemben csak haza akartam menni!" - mondta a pszichológus, így számára egyértelműek voltak a baljós jelek a férfi életében. További részletek a Hot magazinban.