Mindenhol vérzett a Nyírtelken megkéselt fitneszmodell

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Péntek hajnalban ment Nyírtelekre K. Ildikó fitneszmodell a férjéhez a közös gyerekükért. A válófélben lévő pár összeveszett egymással, majd a férfi többször megszúrta a nőt egy késsel. K. Ildikónak sikerült a kerítésen átmászva bemenekülnie a szomszédhoz. A férfi a Borsnak elmondta, hogy a nő több helyen is vérzett amikor bekopogott hozzá, majd összeesett a szőnyegen.
Vágólapra másolva!

A nő és a férje tavaly előtt költöztek Nyírtelekere, a közös lányuk már itt született meg. A kapcsolatuk már akkor sem volt tökéletes, Sz. Dávid nehezen viselte, hogy a férfiak megnézik a feleségét. Később a fitneszmodell bejelentette, hogy elválnak. A láthatásban megegyeztek egymással, majd Ildikó elköltözött a kislánnyal. Péntek hajnalban a nő éppen a lányáért ment Nyírtelekre, amikor

összevesztek és a férfi több helyen megkéselte.

Ildikónak volt annyi ereje, hogy kimeneküljön a házból, átmásszon a kerítésen és bekopogjon a szomszédhoz.

„A zörgésre ébredtem. Mivel még félálomban nyitottam ajtót, meg sem ismertem Ildikót. Meg is kérdeztem, hogy kihez van szerencsém, mire bemutatkozott. A döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam.

Ildikó fejéből, a hasából, és a hátából is ömlött a vér.

Besegítettem a házba, és mondtam, üljön le egy székre, míg ki nem jönnek a mentősök. Ő azonban összerogyott a szőnyegen, ami azóta is csupa vér, még nem sikerült kimosnom" – mondta a szomszéd a Borsnak. A férfi ezek után egyből hívta a segélyhívót, a mentők és a rendőrök pedig pár percen belül odaértek.

Ildikónak még volt arra ereje, hogy elmondja a szomszédnak, a férje akarta megölni.

A rendőrök mellett a TEK emberei is kijöttek. Adtam nekik egy csípőfogót, hogy gyorsabban át tudják vágni a drótkerítést, mert az én keretemen keresztül tudták a házat hatékonyan megközelíteni. Betörték az ablakot vagy az ajtót, és kiderült, hogy a kislánynak szerencsére nem esett baja, Dávid viszont megvágta a csuklóját. Úgy tűnik, végezni akart magával" – tette hozzá János, a szomszéd. Bevallása szerint nem volt ideje gondolkodni, próbálta Ildikót megnyugtatni, hogy minden rendben lesz.

A nő csak a kislánya nevét hajtogatta.

Ahogy azt korábban megírtuk, a férj a kislányukkal bezárkózott a házba, a rendőröknek azonban a TEK segítségével sikerült elfogniuk. A férfi éppen végezni akart magával, a kislánynak nem lett baja.

K. Ildikót életveszélyes, a férjét pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!