Pokorny Lia a szerelme haláláról beszélt

Pokorny Lia
Vágólapra másolva!
Tíz évvel ezelőtt halt meg Pokorny Lia színésznő szerelme.
Vágólapra másolva!

Pokorny Lia nem sokat beszél a magánéletéről, ugyanis fontosnak tartja, hogy úgy élhesse a mindennapjait, mint bárki más. Olykor-olykor viszont kivételt tesz, és most elárulta, hogy egy megrázó élmény óta nem álmodott semmit.

Forrás: Instagram/Pokorny Lia

Mint kiderült, 10 évvel ezelőtt olyan veszteség érte, hogy a mai napig nehezen gondol vissza a történtekre. A színésznő korábban már megemlítette, hogy egykori szerelme meghalt, most azonban arról a fájdalomról is megosztott néhány részletet, amit akkoriban megélt emiatt.

A színésznő nemrégiben egy másik szerettét, Babicsek Bernátot is elveszítette, aki tragikusan fiatalon halt meg, de igyekszik egyre pozitívabban gondolkozni. "Iszonyú fájdalom az ő vesztesége. Nyilván még a gyászfolyamatban vagyok, mondhatom azt, hogy ez már a könnyebb része, de még mindig nem vagyok túl rajta. Amit mégis adott nekem, sokkal inkább értékelem és szeretem az életet. Pedig én egy életigenlő ember vagyok, de érdekes, hogy az ő halála döbbentett rá arra, hogy pontosan azokkal a dolgokkal, amikkel akár saját magamat bántom, hogy nem elég, azokkal nem szeretem eléggé magam és az életem" - fogalmazott a Blikk szerint.