Szexszimbólum helyett egy kézilány - mondta Horváth Éváról egy vendége

Hal a tortán
Vágólapra másolva!
Nem volt udvarias a valóságshow-szereplő.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hosszú idő után tért vissza a TV2 népszerű gasztrorealityje, csak épp a SuperTV2-n és a TV2 Séf csatornán látható. A legújabb adásban, amely ma, hétfőn lesz képernyőn, négy vendég látogat Horváth Évához, aki sok időt tölt Balin, így nem csoda, hogy ázsiai vacsorával készül.

tv2

A több valóságshow-ban látott Alekosz az előzetes szerint többször is felidegesítette a volt szépségkirálynőt, a vendéglátó Horváth Évát, kezdve azzal, hogy mohón tolta előre a tányérját, hogy ételhez jusson - ekkor kioktatták, hogy nőknek illik szedni előbb. Eztán hajszálat vélt felfedezni az ételben, utána pedig csörögefánkként azonosított egy desszertet, ami nem az volt, ezzel is idegesítve a többieket.

Az újabb videóban ennél is kellemetlenebb vendégnek tűnik Alekosz, ugyanis nem látja a szexszimbólumot a volt szépségkirálynőben, inkább kézilánynak tűnt neki. (A magyar nyelv értelmező szótára szerint a kézilány a konyhákban, élelmezési üzemegységekben segédkező női munkaerő, például mosogatónő, varrodában pedig női segédmunkás, aki varró munkát nem végez, csak előkészít anyagokat.)

Videón a jelenet: