Dolly állatkínzós botránya: félszemű, roncsolt lábú és döglött kutyát is találtak

Dolly
Vágólapra másolva!
Nagy bajban van a Hungária és a Dolly Roll énekesnője - a Tények Plusz riportjából újabb szörnyűségek derültek ki. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, állatkínzási botrányba keveredett Dolly, aki már a Facebook-oldalát is törölte az állatvédők sorozatos támadása miatt. Az énekesnőnek a menedzsere tenyésztett kutyákat borzasztó körülmények között egy Dolly Roll nevű kennelben, bár Dolly azt mondja, erről semmit nem tudott.

Dolly tv2

Az állatvédők az ellen is tiltakoztak, hogy Dolly fellépjen a kápolnai falunapon, amit végül sikerült is megakadályozniuk. "A héten Kápolna község önkormányzata részére Kapin Richárd által petíció került benyújtásra Dolly művésznő Kápolna napján tervezett fellépésével kapcsolatosan.

tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben" – nyilatkozta Kápolna polgármestere, Berecz Kálmán a Blikknek.

A Tények Plusz június 2-i riportjából újabb szörnyűségek derültek ki. Az egyik állatvédő elmondta, hogy Dolly nem menteni érkezett a horrortelepre, név szerint kérte a kutyáit, amelyeket ott tartott. Találtak egy erősen megtépázott kutyát, amelynek egyik lába roncsolódott: olyan rossz állapotban volt, hogy kilátszott a csontja. Az állatvédők szerint Dolly tudott arról, milyen rettenetes állapotok vannak a telepen.

A cikk drámai részletekkel folytatódik, lapozzon!