Keseregve üzent a börtönből az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio, az RTL Klub bukott sztárja emberrablásért és korábbi drogügye miatt jogerősen összesen 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. Tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai büntetésvégrehajtási intézetbe.
Vágólapra másolva!

"Életem legnehezebb egy évén vagyok túl. Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során - magyarázkodik Aurelia, azt állítja, többé nem fog bűnözni, és amióta börtönben van, kábítószerhez sem nyúlt, drogprevenciós kötelező programban is részt veszek" - nyilatkozta idén januárban.

Aurelio Life TV

Most levelet küldött Pumped Gabónak, a realityszereplő fel is olvasta az Instagarmon: "Szia, tesó! Sikerült felvegyelek kapcsolattartónak, már háromszor hívtalak is. Légy szíves, ha rejtett számon hívlak, vedd fel, mert az én vagyok. Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy!

meg a körülmények... Lesz mit mesélni, de gondolom, neked is. Vedd fel, légy szíves, ha a magánon hívlak, én leszek az! Délután hívlak vagy hétvégén, délelőtt dolgozom... még nekem is dolgozni kell, de kivagyok, áh... Szeretlek, hívlak a napokban."