Megtalálta a rendőrség a botrányos életű tévésztárt, azonnal elmegyógyintézetbe zárták

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Beszéde zavaros volt, viselkedése alapján veszélyt jelentett másokra.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Jackass után saját valóságshow-ban, a Viva La Bamben látott Bam Margera eltűnt, a testvére, a tévéből szintén ismert Jess Margera vasárnap kétségbeesett felhívást tett közzé a Twitteren. A posztja szerint próbálták bemérni Bam telefonját, az engedélyeztetés azonban hosszadalmas procedúra volt.

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Bam pár napja még öngyilkossággal fenyegetőzött, konkrétan azt mondta egy videóban, hogy addig fog drogozni, amíg bele nem hal, ha nem láthatja a fiát – akit pont a drogproblémái, elmaradt elvonókúrái miatt nem engednek közel hozzá.

Egy későbbi felvételen a realitysztár egyébként már vidáman ölelgetett idegeneket egy pennsylvaniai kocsmában, a testvére és az ügyvédje szerint azonban utána felszállt egy Los Angelesbe tartó repülőre, utána viszont nem lehetett tudni róla semmit. Margerát majdnem egy éve már kereste egyszer eltűntként a rendőrség, miután megszökött egy kötelező, bíróság által előírt elvonókúráról.

Előkerült végül

Bam Margera veszélyt jelent önmagára és másokra is a rendőrök szerint, akik Los Angelesben megtalálták, és azonnal pszichiátriai megfigyelés alá helyezték - írta a TMZ.

Rendőrségi források szerint a Los Angeles-i rendőrök a telefonját követve találták meg a Trejo's Tacos nevű helyen, amely Danny Trejo színész tulajdonában van. Úgy találták, hogy beszámíthatatlan, a beszéde zavaros, ahogy a viselkedése is. A közelmúltban tett öngyilkossági fenyegetései mellett ez már elég ok arra, hogy pszichiátriára kerüljön.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!