80 milliós luxusautókkal szeli az utakat Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Tejben-vajban füröszti Berki Mazsit új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, dúsgazdag vállalkozó egyik menő kocsi után a másikhoz segíti hozzá a párját. Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsicsodát hajott. 
Vágólapra másolva!

A székesfehérvári férfi nemcsak luxusutazásokkal, drága holmikkal és egy új közös családi fészekkel, de prémium kategóriás autókkal is megajándékozza kedvesét, hogy Mazsi semmiben se szenvedjen hiányt.

Mazsit a legutóbb egy acélkék színű autóban fényképezték le, de ez a kocsi sincs már meg, ugyanis több olvasó jelezte, hogy szerdán a fővárosban már egy pompás fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni. A leírás szerint ez a típus is egyfajta státuszszimbólum, ami az exkluzivitást és a dominanciát hirdeti a maga 585 lóerős V8-as AMG biturbo motorjával.

Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám Mazsi autója plusz extrákkal felszerelt, így nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

"Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat" – súgta meg a Blikknek az özvegy egyik ismerőse. "Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója. A korábbi acélkék Mercijét már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De látták már Mercedes Maybachból is kiszállni."