Újabb botrány a Jobbikban: puccs készülhet Jakab Péter ellen - videó

POTOCSKÁNÉ KŐRÖSI Anita ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél felirat felszólal FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2021. december 1. Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik vezérszónoka felszólal a tengerészek képzéséről, képesítéséről és az őrszolgálat ellátásáról szóló 1978-as nemzetközi egyezmény módosításait célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 1-jén. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Nem cáfolta Potocskáné Kőrösi Anita, hogy meg akarja puccsolni Jakab Pétert. A Jobbik alelnöke a Mediaworks–Hírcentrum kérdésére csupán annyit mondott, hogy ami az elnökségi ülésen történt az ott is marad, majd letette a telefont - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról több portál is beszámolt, óriási botrány van a Jobbikban, hiszen többen is fellázadtak Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő ellen.

Jakab állítólag már nyíltan kimondta, hogy puccsot készítenek elő ellene, sőt már írásban is megfogalmazta a lemondását.

Kiszivárgott információk szerint a puccs élére – Jakab Péter megdöbbenésére – Potocskáné Kőrösi Anita állt.

A Jobbik elnöke egyelőre nem reagált a sajtó megkeresésére.