Kiderült, kivel csókolózott az éjszakában Shane Tusup

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Minden jel arra mutat, hogy egy korábbi valóságshow-szereplővel csókolózott két héttel ezelőtt egy budapesti szórakozóhelyen Shane Tusup.
Vágólapra másolva!

A Bors szerint a fiatal nő Ledneczky Virág, akit egy valóságshow-ban ismerhettek meg a nézők. Az azóta a zenei karrierjét építgető lány életében azonban nem hagyott mély nyomot az edző, a villalakó a laptól értesült arról, hogy az intim pillanatról fotó is készült - legalábbis ezt állítja.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy ez egy egyéjszakás kaland volt vagy azóta kapcsolatban vannak, meglepő nyilatkozatot tett. "Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó...

Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg. Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én.... A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám... Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok" - mondta. "Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá!" - tette hozzá.