Most Szabó Zsófi okozott botrányt a melleivel

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi korábban sem titkolta, hogy elég korán feküdt sebészkés alá és megcsináltatta a melleit. Akkoriban még a Jóban Rosszban című sorozat színésznőjeként beszélt a beavatkozásról, azóta nem firtatja a kérdést, a követőinek azonban szemet szúrt a látvány az egykori sorozatsztár egyik bikinis fotóján.
Vágólapra másolva!

Egyre több sztár vetkőzik bikinire a nyári melegben, amit szívesen meg is mutatnak hivatalos közösségi oldalaikon. Azonban a követők nem kímélik őket, legutóbb Rubint Rékát érték hasonló támadások, mint Szabó Zsófit. Habár sokan ügyesen rejtegetik a nem publikus beavatkozásaik nyomait, a szemfüles rajongók mindent észrevesznek.

Szabó Zsófi már régóta átesett a mellnagyobbításon, most drasztikus fogyása után még szembetűnőbb az eredmény. Így sokan most vették észre az egykori színésznőn, hogy bizony ő is sebészkés alá feküdt, nem is rejtették véka alá a véleményüket ezzel kapcsolatban – írja a Promotions.

„Zsófi. ..ne akarj csitri lenni.. nem áll jól... anyuka vagy .. amúgy sovány lettél nagyon!"

„Hogy nézel ki gilisztás, ne mutogasd magad!!"
„Nagyon sovány Zsófi. Jobban nézett ki mikor nem ilyen sovány !!"

„Szilikon már nem menő...."

„Ez is mint Tóth Andi..... A testéből él..."

„Nincs jó alakod csak vékony vagy. Nem értem ezeket a celebeket, kiállnak h megmutassák idomaikat. Ennyi tudás van az emeleten" – írják a kommentelők Szabó Zsófi bikinis fotója alatt, melynél egyre csak gyűlnek a rosszindulatú megjegyzések.