Különleges műsorral tér vissza a képernyőre Mező Misi

Jézus és…, Mező Mihály, mező misi, duna tv, műsor, tv műsor, adás, sajtóesemény, interjú, új sorozat a dunán, október 8-tól, 2022. 10. 04.
Vágólapra másolva!
Mező Misi műsorvezetőként mutatkozik be a Duna új ismeretterjesztő műsorában. A Jézus és... című saját gyártású produkcióban a nézők október 8-tól követhetik őt egy látványos és elgondolkodtató időutazásban, miközben az énekes különböző mesterségekben próbálja ki magát.
Vágólapra másolva!

Egy országokon és korszakokon átívelő történet veszi kezdetét október 8-án, a Dunán. A Jézus és... című ismeretterjesztő-sorozatban Mező Misi eddig soha nem látott oldalát mutatja meg.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A sorozat címe különleges asszociációra ad lehetőséget: a pontok helyére minden adásban különböző mesterségek kerülnek, amelyeket hétről hétre ismerhetjük meg mélyebben egy-egy szakember segítségével.

Minden „hivatásmese" példa lehetnek arra, milyen hangsúlyosan hatja át kultúránkat és szakmáinkat hétköznapjainkban kereszténység. Az ősi foglalkozásokon keresztül közelebb kerülhetünk a hithez, valláshoz, számos személyes élettörténethez és a műsorban kalauzoló Mező Misihez.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A mai, rohanó világban egyre inkább kötelező rutinná válik a munka és már egyre kevésbé látjuk meg egy szakma értelmét, lényegét.

Jó volt elmerülni velük a hivatástudatukban" – fogalmazott a Jézus és... műsorvezetője, Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere, aki A Dal című műsor zsűrijeként korábban már belekóstolt a televíziózásba.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hivatástörténetek tudást adnak át, titkokat tárnak fel és kulisszák mögé engednek be.

ami a küzdeni akaráshoz és az életben maradáshoz szükséges"- jelentette ki Mező Misi, aki új műsorában utánajár, mennyit változtak 2000 év alatt a hivatások, kik azok, akikről Jézus beszél, és nem utolsó sorban, akik ezeket a mesterségeket művelik ma is.