A spanyolok csalással kerülnék el a brazilokat - ez is könnyen elképzelhető Katarban

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Spanyolország - Németország, E csoport, világbajnokság, 2022. 11. 27., Al Bayt Stadion
AL KHOR, QATAR - NOVEMBER 27: Alvaro Morata of Spain celebrates after scoring their team's first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group E match between Spain and Germany at Al Bayt Stadium on November 27, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő helyzet alakult ki abban a csoportban, amelyben a spanyolok, a németek, a japánok és Costa Rica csapata található a katari focivébén. Az utolsó fordulóban a spanyol csapat Japánnal, Németország pedig Costa Ricával játszik. Amennyiben a spanyolok egy góllal kikapnak a japán csapattól, akkor a németek kiesnek, a 2010-es világbajnok pedig elkerül arról az ágról, amelyen az ötszörös világbajnok brazilok vannak. Előfordulhat mindez? Hiszen a korábbi világbajnokságokon már láttunk ehhez hasonló dolgokat. Erről is szól a Szpíker Korner 207. adása.
Vágólapra másolva!

Szavazzon!

Ön szerint leadják-e a spanyolok a meccset a japánoknak?