Drámai villamosgázolás Budapesten: többször újra kellett éleszteni a bulizó fiatalt

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
A fiatal férfi a Dob utcánál futott át szabálytalanul a villamos előtt, amikor a járat elgázolta. Úgy tudni, hogy bár a fiatalt újra kellett éleszteni, állapota már stabil - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A gázolás szerda este történt a pesti Nagykörút Dob utcai szakaszán, amikor egy fiatal megpróbált átrohanni az Oktogon felől a Blaha Lujza tér irányába tartó villamos előtt a körút másik oldalára.

A Budapest Környéke úgy tudja, hogy

a fiatal a jelzőlámpás kereszteződés tilos jelzése ellenére szaladt a sínekre, ahol a közeledő szerelvény a vészfékezés ellenére elgázolta.

A helyszínt azonnal ellepték a mentősök, a forgalom leállt, az életmentőknek ugyanis a helyszínen újra kellett éleszteniük a fiút.

„Az álló villamosra lettünk figyelmesek, és csak azt láttuk, ahogy a bámészkodók szörnyülködnek. Ahogy elhaladtunk, láttuk, hogy a mentősök körbe állnak valakit” - mesélte egy, a baleset időpontjában éppen hazafelé tartó férfi. Hozzátette, hogy csak utólag tudta meg, mi történt.

„Hallottunk szegény srácról, és csak remélni merjük, hogy túléli az esetet, úgy hallottuk, hogy többször is újra kellett éleszteni” - mondta. Megjegyezte, hogy egyáltalán nem ritka, hogy a bulizó fiatalok vagy a rohanó gyalogosok átszaladnak a piros ellenére.

- mondta.

Úgy tudni, hogy a férfit kórházba vitték, stabilizálták az állapotát, egy cikk alatti kommentben ugyanis egyik ismerőse megköszönte az aggodalmat, és elárulta, hogy a fiatal állapota már szerencsére stabil. „A tudata tiszta, de összetörte magát rendesen” - írta.