Megoldódott a focivébé nagy rejtélye: kiderült, mit csinált az MU-sztár Neymar orrával - videó

fbl Horizontal FOOTBALL JOY WORLD CUP HOLDING NOSE, Neymar, Casemiro
Casemiro bekente Neymar orrát
Vágólapra másolva!
Ki ne tudná már, hogy Brazília a negyeddöntőbe jutott a katari labdarúgó-világbajnokságon, mivel a hétfő esti nyolcaddöntőben 4-1-re legyőzte a dél-koreai válogatottat. Tite csapta a pénteki negyeddöntőben majd Horvátországgal találkozik. Azonban még mindig témát szolgáltat a hétfői meccs, azóta is azt találgatta a világ, vajon mit tettek a sérüléséből viszsatérő Neymar orrával. Úgy néz ki, megvan a megoldás.
Vágólapra másolva!

A találkozón nem mindennapi jelentet is láthattak a nézők, amikor Neymar a szabadrúgáshoz készülődött, a csapattársa, Casemiro a csatár orrához nyúlt. Azóta is nagy kérdés volt, vajon miért? A felvételek alapján Casemiro mintha beletett, vagy rákent valamit a PSG-sztár orrára.

Természetesen a közösségi oldalakon azonnal elindultak a találgatások az esettel kapcsolatban, mert nem hagyta nyugodni az embereket az eset.

A Marca információ szerint azonban nem kell semmilyen összeesküvés-elméletre gondolni, a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk.

Casemiro bekente Neymar orrát Forrás: AFP/Odd Andersen

Casemiro mindössze egy olyan kenőcsöt osztott meg Neymarral, amelyet a mellkasra szoktak kenni abból a célból, hogy a légzés feljavuljon.

Ez a készítmény az orron keresztül is hatásos, szabadabbá válik a légzés.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!